Следвайте Гласове в ТелеграмИзвестният с острия си език и независима позиция

...
Следвайте Гласове в ТелеграмИзвестният с острия си език и независима позиция
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Взривявайки Северен поток, Байдън извърши нападение над верния си съюзник. НАТО очевидно ще се разпадне

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Известният с острия си език и самостоятелна позиция американски ефирен водещ Тъкър Карлсън се срещна с обществеността в Унгария. Пред стотици унгарци той приказва за политиката на Съединени американски щати, бъдещето на НАТО,  игрите на Байдън, войната в Украйна.

Публикуваме неговото мнение за идния разпад на НАТО и отговорността на американския президент Джо Байдън за взривяването на газопровода Северен Поток и цялостното неявяване на реакция от страна на германците, в случай, че това ще докара до колапс на стопанската система им.

„ Следвоенният ред изцяло се срутва. НАТО явно ще се разпадне. В края на краищата не е задоволително моторът на НАТО – а точно Съединени американски щати – да саботира главния източник на евтина сила на Германия – „ Северен поток “.

Администрацията на Байдън взриви „ Северен поток “. А германците са толкоз отвратени от себе си, че свеждат глава по този начин – не, не желаеме да приказваме за това.

Но аз желая да приказвам за това. Защото е значимо!

Първо, това е най-големият индустриален бойкот (диверсия) в историята. Второ, става дума за най-големите излъчвания на CO2, породени от индивида, в историята.

И в случай че сте в сектата на световното стопляне, това е все едно самият демон да слезе на Земята.

И администрацията на Байдън го е направила.

Трето, и най-важното, това беше нахлуване против Германия, най-могъщата страна в Европа. А Западна Европа е последният огромен съдружник на Съединените щати. А ние преди малко атакувахме най-важния си съдружник.

НАТО няма да издържи в дълготраен проект. Рано или късно германците ще се разсънят и ще кажат: „ Имахме химически фабрики. Вие преди малко унищожихте стопанската система ни. Не мисля, че това ще продължи дълго. Наистина нямам доверие. Може и да бъркам. Но не виждам тази опция. “

Инфо: kritichno.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР